Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maddes rabarberpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Knäckig och supergod med päron i. Servera med vaniljvisp eller glass!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela päron och skalade rabarber i små bitar och lägg i ugnsfast form.
  2. Smält smöret och vispa med sirap och grädde och dra från plattan.
  3. Blanda de torra ingredienserna i en skål och häll i den varma smeten. Blanda till en kladdig smet och bred detta över rabarberna.
  4. Grädda i ugn 175 grader ca 30 min tills ytan är knäckig.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 22 juli 2012

    Jättegod paj även om min inte blev knäckig, vet inte vad som gick fel. Mild fin smak med päronen i. Nästa gång tror jag att jag skall ha i ingefära eller kardemumma för att få mer smak. En 4:a i betyg blir det härifrån

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.