Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madeiradoftande saute på viltlever och potatisrösti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skala potatisen och riv på den grova sidan. Stek sedan i panna med fettet blandat och gyllenfärgat, Stek en stund och platta till och forma som en rösti. Vänd och stek klart. Finhacka löken och stek den först lite gyllene i smöret, lyft ur låt fettet vara kvar. Putsad lever skäres till fina strimlor och stekes i omgångar kort och hett så att levern har fin färg men fortfarande är röd inuti. Lyft ur och i med löken och mjölet som får fräsa ihop en stund. Slå sedan i madeiran och skyn och låt det hela koka ihop till simmig konsistens. Röstin kan hållas varm under den tillagningen. Krydda nu såsen och lägg i levern som kokas upp hastigt.
  2. Serveras direkt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.