Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madeirasås

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Blanda vin, madeira och buljong med den hackade löken.Reducera en aning, sila bort löken, tillsätt crème fraiche och sjud upp igen. Runda av med smöret, smaka av med salt, peppar, cayennepeppar och citronsaft

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LIH 6 mars 2009

    Jag brukar göra den här såsen till stekt abborre, super gott och enkelt. Du skriver att du reducerar en aning, jag reducerar den till hälften dvs till ca 1,5 dl återstår.... sen har jag vitpeppar i stället för svartpeppar. Vore lite intressant att få veta om det har någon betydelse.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.