Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maderiasill

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 dag 15 minuter
Skriv ut

Lättlagad inläggning som bara behöver stå ett dygn i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. skölj och skär majtessillen i mindre bitar. Skala och finhacka löken. Blanda inredienserna till ättikslagen i en kastrull och sjud 2-3 min. Låt kallna. 2. Blanda kethup och madeira i lagen. Vänd ner sillbitarna. 3. Låt stå och dra 1 dygn i kylskåpet.
  2. Slå upp ett litet glas Madeira till dig själv medan du lägger in sillen. Avnjut!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.