Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mättande glutenfritt stenåldersbröd

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

En skiva bröd med en skiva smakrik ost är ett potent mellanmål som gör kroppen på gott humör. Låt gärna några skivor ligga framme och torka och ät dem sedan som kex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 160 grader och klä en avlång brödform med bakplåtspapper.
  2. Blanda alla ingredienser, inget mala eller hacka... Häll röran i formen. Strö över ytterligare solrosfrön och lite havssalt. Grädda brödet i 70 min.
  3. När brödet är klart lyfts det ur formen och får kallna på papperet på ett galler. Skiva sedan upp det och lägg i plastpåsar. Det går bra att frysa men förvaras annars i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.