Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Magdalenas bärpaj

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Inte det minsta nyttig, men syndigt god.... Och mycket lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet och blanda med havregrynen. Blanda ihop socker, mjöl och bakpulver och blanda med havregryndblandningen. Häll i grädde och sirap. Rör ihop.
  2. Lägg bären i en pajform och bred blandningen över så att det täcker bären.
  3. Ställ in i ugnen i 200º, ca 15 minuter eller tills den fått en gyllenbrun färg.
  4. Servera med vaniljvisp eller glass.
  5. Mums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.