Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Magdalenas medaljpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mammas sparade urklipp

Ingredienser

Instruktioner

Skär kött och paprika i strimlor. Koka upp vatten, buljong, soja samt juice. Lägg ner köttet i små portioner och låt koka 4-5 minuter. Dra av från värmen. Blanda mjölet, crème fraichen och rör ner i grytan. Lägg i den strimlade paprikan. Låt koka upp under omrörning och koka ytterligare några minuter. Servera med nykokt pasta och ett glas iskall mjölk. Garnera med färsk basilika och apelsinskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.