Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mager Gulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept jag har fått från viktväktarna en gång i tiden. Det här är en av mina favoriter...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 3 cm tjocka bitar. Skiva löken. Hetta upp i en fettsnål panna med margarin.Skär moroten i slantar
  2. Lägg i köttet och bryn det på alla sidor. Minska värmen och tillsätt löken och moroten. Låt det bryna tillsammans med köttet någon minut. Krydda och tillsätt tomatpurè och vätska. Smaka av. Låt köttet bräsera på svag värme under lock tills det är mört. Red av såsen med såsredning.
  3. Servera med kokt ris, eller potatis och sallad.
  4. Tips! Nötköttet kan bytas ut mot gris, kalv eller lammkött. Man kan med fördel laga flera portioner och frysa in och ha de dagar då det finns mycket på schemat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.