Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mager tiramisú

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Äntligen! ett magrare alternativ, till min älsklingsefterrätt, fick receptet i veckan från Italien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop äggulor, philadelphiaost och rom.
  2. Vispa äggvitorna till hård skum med saltet, vänd ner det försiktigt i ägglandningen.
  3. Doppa snabbt, en i sänder åtta av savoiardikexen i det lättsockrade kaffet, lägg i en form. Lägg på hälften av smeten och pudra över lite kakao på smeten, lättast med en sil. Upprepa detta moment igen, sluta med att pudra kakao över smeten.
  4. Gott med lite riven vit choklad över kakaon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.