Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maggans fiskgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett recept som jag fick av min mammas kusin.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt på ugnen på 200-225 grader. 2. Smöra en ugnfast form, lägg i torsken och salta och peppra. 3. Ställ in fisken i ugnen undertiden som såsen görs. 4. Blanda mjölk, majonäs, senapen och hackad lök. Vispa lite lätt så majonäsen blandar ut sig med mjölken. 5. Tillsätt de hackade äggen, den klippta dillen och häll över blandningen över fisken. Låt stå i ugn ca 25-30 minuter. Servera med potatis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • UllaC 10 juni 2008

    Jag tycker att den här fiskgratängen är jättegod!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.