Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mahalabi

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och fantastiskt god efterrätt från mellanöstern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll mjölken i en liten kastrull och vispa ner resten av ingredienserna förutom kanelen. Koka upp under snabb vispning tills konsistensen känns en aning tjock. Häll snabbt upp i 2 stora skålar eller 4 små. Strö på den malda kanelen efter eget behag. Låt stå i kylen i 1 eller 2 timmar tills den inte är lös längre .
  2. Serveras kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.