Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majas skärgårdslimpa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

Detta bröd bakar jag till jul, midsommar och påsk . Smakar jättegott t.ex. till gravad lax .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i den varma surmjölken. Blanda alla ingredienser till en deg som ska se ut som en tjock gröt. Smörj 4 avlånga formar och fyll med degen. Låt jäsa två timmar. Grädda en och en halv timme i 170 grader. Täck bröden med folie efter en timme om de är för mörka.
  2. ps. Håller sig hur länge som helst i kylskåpet och smaken blir bara bättre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.