Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majonäs- och curryfisk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Låter kanske udda men är supergott, en favorit i vår familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken (annars tar det tio minuter längre tid i ugnen) och lägg den i en ugnsfast form. Sätt ugnen på 200 grader. Salta och peppra på fisken. Bred majonnäsen över fisken och strö över curry. Sätt in i ugnen i 15 minuter. Skär tomaterna i halvor och lägg dem runt om fisken. Låt stå ytterligare 15 minuter i ugnen.
  2. Servera med kokt potatis till exempel gröna ärtor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • liamsmam 11 januari 2011

    Såååå gott =)

  • AnnieValt 18 augusti 2011

    Det här var en riktigt god vardagsfisk. 1½-åringen åt två stora portioner, tack för bra inspiration.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.