Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majs mörka limpa!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Allas favorit, snabbt och enkelt utan jäsning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt sirap och filmjölk, allt blandas väl. Ska inte arbetas!
  3. Häll smeten i två relativt stora avlånga smorda bakformar.
  4. Bakas i 40 minuter på andra raden nedifrån. Flyttas till nedre raden och gräddas i 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Daliaflicka 16 maj 2010

    Ett suveränt brödrecept när man vill baka snabbt och utan krångel! Samt har filmjölk som börjar bli gammal... Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.