Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majs- och havrebullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett nästan glutenfritt alternativ till frukostfrallor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop allt till en lite smårinning smet, klicka ut små bullar och grädda i ugnen ca 4 små bullar på 200 grader i 15-20 min.
  2. Ät med kokt ägg och keso eller skinka och keso.
  3. *Det går att byta ut mot 1 dl majsmjöl + 1 dl dinkelmjöl, tänk då på att glutennivån blir högre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.