Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majs- och lökmuffins

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gryniga muffins med lite rustika polentagryn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, polentagryn, bakpulver och salt i en skål.
  2. Vispa äggen pösigt i en annan skål och vispa sedan ned olja, yoghurt, riven ost och friterad lök i äggsmeten.
  3. Rör ihop äggblandningen med mjölblandningen, skeda upp smeten i muffinsformar och grädda i 200° ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.