Detta verkar annorlunda mot andra majsbröd , så jag var tvungen att spara det för testing framöver.
Instruktioner
- Du behöver en gjutjärnsstekpanna, ca 25 cm i diameter.
- Sätt ugnen på 180°C.
- Blanda majsgryn, mjöl, bakpulver, och salt i en bunke. Vispa ihop lättfilen med bikarbonat, socker, ägg och olja i en annan bunke.
- Värm smöret i stekpannan, på spisen. När det börjar fräsa, rör snabbt ner de flytande ingredienserna i de torra, och blanda med så få tag som möjligt tills det precis blandats. Häll ner i stekpannan, och grädda i 20-25 minuter, tills brödet är gyllene.
- Recept på engelska:
Dairy Hollow House Cornbread
Publicerat den
10 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Första försöket blev inte bra. Andra försöket blev perfekt. Det var min särbo som std vid spisen då. Hmm, i frankrike är de bästa kockarna män, men detta är ju sverige ha ha, Jag ger dig fem fina poäng för det andra försöket, mitt eget glömmer vi. Men, ett stort tack för receptet.