Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsbröd från södern

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Lätt, snabbt och gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggen med mjölken och sikta samman alla torra ingredienser.
  2. Blanda mjölken med de torra ingredienserna och knåda till en slät deg
  3. Lägg degen i brödformen och grädda ca 25 minuter.
  4. Servera nygräddat

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nallemamma 22 maj 2008

    mmm Man kan också ka majs korn o köra i matberedaren o blanda i !! SÅ gott!! Nallemamma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.