Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsbröd med majskorn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna dessa goda bullar till en soppa. Variera med andra grönsaker, till exempel zuccini, kokta morötter eller röd lök.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka paprika och majs. Blanda alla ingredienser utom ägget och osten till en deg. Rör inte längre än att allting blandas. Stjälp upp smeten på ett mjölat bakbord ovh pudra lite vetemjöl ovanpå. Kavla eller tryck ut degen till en 1 cm tjock platta. Ta ut bullar med hjälp av ett glas och lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt. Pensla med ägg och strö över osten. Grädda i ca 15 minuter så att bullarna blir ljusbruna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Natchii 18 augusti 2009

    Det låter ju lovligt med 2 dl Rapsolja... Skrivfel?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.