Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsbröd med majskorn

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott bröd till soppa, grytor, mellanmålet...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Smörj en ugnssäker form ca 20x20 cm. Blanda samman alla torra ingredienser i en skål. Gör en grop i mitten.
  2. Vispa upp ägget, blanda med mjölken. Slå vätskan i mjölgropen och rör slätt. Vänd ner majskornen. Rör inte mer än nödvändigt. Skeda ner smeten i formen.
  3. Grädda i ca 15 minuter tills ytan är gyllenbrun. Låt svalna något, lossa sedan från formen. Skär brödet i fyrkanter. Servera det ljummet.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gillsan 10 augusti 2008

    Kanongott bröd ska göra det igen. 5 i betyg för detta.

  • Lennart_58 9 november 2009

    Det är som vanligt med dina recept, superbra, 5p o ett stort tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.