Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majschips med baconsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott fredagstilltugg eller vilken dag du vill. Kan också blanda ner lite kyckling i mindre bitar.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 200 grader. Stek baconet i en stekpanna och låt det rinna av på hushållspapper. Blanda bacon, rödlök, salt, vitlök och gräddfil till en sås och ställ kallt några timmar. Lägg in majschipsen i ugnen så de blir varma utan att få färg, ca 10 minuter. Ät och njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hunnebotjejen 1 januari 2009

    Gott , gott , gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.