Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsgratäng i portionsformar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt och "smarrigt" tillbehör till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Låt majsen rinna av. Vispa ihop ägg och crème fraiche. Rör i majs, sambal olek, vitlök, salt och ost. Häll smeten i smorda portionsformar eller en stor om man vill.
  3. Grädda i mitten av ugnen ca 20-25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • poffa 7 maj 2009

    Ser mycket smaskigt ut. Fråga: Är det vanlig crème fraiche eller kokbar? det finns nog dom som undrar.

  • Disen 7 maj 2009

    Så dumt av mig att inte skriva det. Jag använder den mörkblå, inte lätt. Men det går säkert bra det oxå. Hoppas det ska smaka. Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.