Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsmuffins med ost, majs och spenat

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Dessa muffins passar utmärkt till lunch eller kvällsmål som de är eller tillsammans med sallad eller soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en skål och ställ åt sidan. Vispa ägget, blanda i filmjölken eller yoghurt, smöret och honungen och rör om väl. Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och rör ner mjölkblandningen tillsammans med purjolök, majs, ost och spenat.
  2. Rör om tills smeten är ordentligt blandad och fördela sedan smeten upp till kanten i smorda metallformar. Grädda i 200 grader ca 25-30 minuter för stora muffins och något kortare tid för de små.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.