Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsmuffins med vetegroddar

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lite nyttigare muffins, jättegoda antingen som mellanmål eller efterätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser (de första sex på listan) i en stor bunke. I en annan bunke, blanda ägg, smör och mjölk. Rör ner mjölk-blandningen i de torra ingredienserna och rör noga. Smeten kan vara lite klumpig.
  2. Fyll 12 muffinsformar 2/3 fulla och grädda ca 20 min i ugnen på 200 grader. Servera varma!
  3. Tips: Man kan variera genom att tillsätta blåbär eller ringla flytande honung över muffinsen innan de sätts in i ugnen - eller både och!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.