Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsplättar med chilikräm

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lätt som en plätt! De mindre kanske föredrar en mildare kräm som tillbehör, eller varför inte lingonsylt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ägg, mjöl, mjölk och hälften av majsen. Rör i resten av majsen och keson. Hacka löken fint och rör ner i smeten. Smaka av med salt och peppar.
  2. Klicka ut smeten i en stekpanna med smör. Låt plättarna bli gyllene innan du vänder dem.
  3. Servera med crème fraiche blandat med sambal oelek och salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.