Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsplättar med feta- och kesoröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Frasiga majsplättar med chili och koriander som kräver en liten arbetsinsats.

Ingredienser

Instruktioner

Dela, kärna ur och finhacka chilifrukt. Finhacka koriander. Vispa ihop ägg och mjölk. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Vispa ner mjölblandningen i mjölkblandningen. Tillsätt chilifrukten och koriander. Häll i majsen, sköljd och avrunnen. Stek plättarna i smör, 3-4 min på varje sida. Blanda ihop keso och smulad fetaost. Servera plättarna med röran och en spenatsallad med tomat och trimlad rödlök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Liea 23 mars 2009

    Hittade detta i Buffé och testade här om dagen. Det blev gott men tyckte att de blev lite väl söta för min smak med all majs. Hade smet över dagen efter och testade att riva i lite rå potatis, blev godare då =) Funderar på att testa någon annan variant med kanske linser eller bönor istället för majs nästa gång...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.