Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makaronivälling

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Från gårdagens lunch/middag.

Ingredienser

Instruktioner

Man anpassar ingredienserna efter hur mycket makaroner man har. Smält smör i en kastrull tillsätt mjöl, häll på lite mjölk och låt det sjuda ihop. Häll i makaronerna och späd med mer mjölk Låt alltihop nästan koka upp , smaksätt sedan med först kryddpeppar och svartpeppar, därefter salt och lite socker. All kryddning efter behag. Gillar man makaroner kanske man äta makaronivälling.

Kommentarer (3)

  • ssssssssssand 2 december 2010

    Vi kör en liknande grej hemma, fast utan mjöl. Och den enda kryddan vi använder är Aromat.

  • Selma Lindholm 4 maj 2019

    Hej varför står den inte hur mycket men ska ha av varje

  • Selma Lindholm 4 maj 2019

    Asså jag fattar inte hur man ska göra med den där mjölken, smöret och mjölet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.