Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makrillröra

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Smaskig röra rullad i tunnbröd eller på en smörgås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen tills de är hårdkokta. Häll makrillen i en skål och mosa samman alltihopa. Hacka löken. Skala och hacka äggen i småbitar. Blanda i äggen och löken i makrillsskålen och tillsätt majonnäs efter smak. Krydda med svartpeppar o salt efter behov.
  2. Klart! Servera gärna på en mjuk polarkaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.