Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makrillsfrestelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har du gäster som inte äter ansjovis? Varför inte göra detta, som är en variant på Janssons frestelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla potatisen. Skär makrillfileérna i småbitar.
  2. Varva makrillen med den strimlade potatisen i en smord ugnsfast form.
  3. Vispa ner saltet i matlagningsgrädden och slå den över blandningen i ugnsformen, toppa med ströbröd och ringla ut lite flytande smör ovanpå.
  4. Grädda i ugn, 200 grader, 40-50 minuter och servera med en härlig sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.