vispa äggvitorna till ett hårt skum, vänd ner mandel och socker.
Gräddas i en form med löstagbarakanter i 175 grader i 20-25 minuter.
Blanda äggulort, socker och grädde i en kastrull. Sjud krämen till den tjocknar under ständig vispning. Lägg i smöret bit för bit, rör ner vaniljsockret när krämen är kall.
Jättegod och smidig att göra.
Tyvärr fastnade den trots att det var smörad teflon.
så jag tar nog och testar med bakplåtspapper nästa gång.
Smaken var jättegod.
Tack
lena426 december 2011
Jättegod tårta.
Fin brytning mellan kräm och grädde.
En fempoängare.
Jättegod och smidig att göra. Tyvärr fastnade den trots att det var smörad teflon. så jag tar nog och testar med bakplåtspapper nästa gång. Smaken var jättegod. Tack
Jättegod tårta. Fin brytning mellan kräm och grädde. En fempoängare.