Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malaysisk sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Exotisk smakupplevelse från ett främmande kök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär gurka, paprika, lök och sockerärtor i tunna strimlor. Hacka vitlöken. Hetta upp olja i en teflonpanna. Fräs hastigt grönsaksstrimlor och haricot verts med vitlöken. Låt kallna.
  2. Fördela den rivna kokosnöten på tallrikar och lägg grönsakerna ovanpå. Vispa samman ingredienserna till dressingen och droppa över salladen. Dekorera med färsk mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.