Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malet kött med grönsaker i filodeg

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Ett recept från södra Burgenland (Österrike) Jag tror att filodeg motsvarar Strudlteig i Österrike. God som förrätt eller liten kvällsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka och stek löken i smöret. Tillsätt köttet och stek vidare under omrörning. Lägg till den fint strimlade vitkålen, purjolöken och de fint skivade champinjonerna. Rör till sist i äggulorna i massan, krydda pikant med salt, peppar och sojasås. Skär osten i tunna skivor. Rulla ut degen och ffördela massan på två "Strudlar". Pensla degränderna med äggvita, rulla ihop och pensla med äggulan. Ställ in i uppvärmd ugn ca. 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.