Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins goda köttfärs med ris.

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkel att göra, det blir mycket! Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Lite klibbigt ris är gott att använda.
  2. Bryn köttfärsen. Finhacka lök och vitlök, blanda ner löken, vitlöken, ajvar och senap i köttfärsen. Låt köttfärsen steka igenom ordentligt. minst 5-8 minuter. Tillsätt lite vatten så den inte fastnar. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred ut riset i botten på en ungsfast form, bred ut köttfärsen på riset.
  4. Koka iordning café de paris påsarna enligt anvisningarna på paketet, men strunta i att tillsätta margarinet. Ha i lite mer mjölk istället. Häll såsen över köttfärsen i formen.
  5. Ställ in formen i ugnen i ca 20 minuter i 200 grader.
  6. Servera med en god krispig sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.