Enkel att göra, det blir mycket! Gott!
Instruktioner
- Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Lite klibbigt ris är gott att använda.
- Bryn köttfärsen. Finhacka lök och vitlök, blanda ner löken, vitlöken, ajvar och senap i köttfärsen. Låt köttfärsen steka igenom ordentligt. minst 5-8 minuter. Tillsätt lite vatten så den inte fastnar. Smaka av med salt och peppar.
- Bred ut riset i botten på en ungsfast form, bred ut köttfärsen på riset.
- Koka iordning café de paris påsarna enligt anvisningarna på paketet, men strunta i att tillsätta margarinet. Ha i lite mer mjölk istället.
Häll såsen över köttfärsen i formen.
- Ställ in formen i ugnen i ca 20 minuter i 200 grader.
- Servera med en god krispig sallad till.
Publicerat den
23 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar