Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins kassler- och äppelpanna

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Hade idétorka en kväll och resultatet blev en riktigt god och somrigt fräsch panna. Snabbt, nyttigt och riktigt gott. Allt är beräknat på en höft, det är bara att lägga till om det känns lite =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kassler, skiva purjolöken och fräs dem i en stekpanna tillsammans med lite olja. Skala och hacka äpplet i centimeterstora fyrkanter, ha i det i pannan. När allt blivit varmt och "klart" ha i räkorna.
  2. Låt dem bli varma en kort stund, klart! Servera som ensamrätt med bröd, eller gärna med Malins auberginegryta (finns bland mina recept). Det går även att ha i hackad potatis direkt i pannan för att få en alltiett måltid =)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.