Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins Tigerskav

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Hade inte så mycket hemma så drog fram lite saker ur kylen och kryddade och lekte lite. JÖSSES vilken överraskning och så gott!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ringla i lite olivolja i en ugnsfast form. Hacka upp lök och paprika i mindre bitar och lägg i formen. Strö över lite örtsalt och sätt in i ugnen i 225 grader i ca 10 min.
  2. Stek på köttet i stekpanna tillsammans med lite grillkrydda. Lägg sedan över detta i formen. Rör ihop såsen, salta och peppra efter smak. Häll den över kött och grönsaker. In i ugnen igen ca 20 minter.
  3. Servera med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.