Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins tonfisksås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En såsig sås som går fort att göra och som passar perfekt till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Häll i matlagningsgrädde, tonfisken, fonden, timjan och vinet i en kastrull och låt puttra medans pastan kokar. Rör om då och då. Strimla purjolöken. När det är cirka 2-3 min kvar på pastans kokningstid så ha i crème fraiche, purjolök och dill i tonfisksåsen. Rör om. Smaka av med salt, vitpeppar och citronpeppar.
  3. Servera till pastan och med tomat och gurka i skivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lindaloppan_olsson 13 september 2011

    Tack för ett superbra recept!! Har gjort flera gånger och det blir alltid lika gott och dessutom superenkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.