Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins varma välkomstdrink

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Värmer fint efter Valborgselden. Huvudingrediensen är äppeljuice och det är viktigt att den är färskpressad och inte gjord på koncentrat. Signum och Tropicana är märken som har just den färskpressade äppeljuicen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm äppeljuicen i en kastrull tillsammans med skivad ingefära, kanelstänger och rivet citronskal. Ställ det åt sidan och låt det dra ca 10 min.
  2. Värm upp igen, tag bort från värmen och tillsätt calvados. Sila direkt upp på glas. Garnera med tunt skuret citronskal och eventuellt kanelstänger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.