Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mallorcabollar

(1 kommentar)  
Skriv ut

Snabbgjorda småkakor. Påminner om chokladbollar men dessa ska gräddas. Jag brukar platta till dem lite på plåten eftersom jag tycker mer om lite knäckiga kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör och socker
  2. Rör ner havregryn och kakao
  3. Forma bollar och rulla dem i pärlsocker
  4. Grädda i 175 grader under 10 minuter

Kommentarer (1)

  • Lunchdax 6 januari 2011

    Degen är förstås underbart god, men kakorna blev tyvärr tråkiga både i smak och utseende. Men jag hade inget pärlsocker, kanske gjorde det skillnaden? Enkla att göra i alla fall, och kanske provar jag igen senare och ser om resultatet blir bättre.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.