Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas chokladkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Riktigt kladdig kladdkaka utan kakao och med choklad istället. Hur god som helst!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180ºC Smält choklad, smör och florsocker i ett vattenbad. Rör om hela tiden Sikta ner mjölet Vispa i äggen ett åt gången, det kan skära sig men fortsätt vispa så löser det sig Häll upp i en form klädd med bakplåtspapper Grädda 18-20 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.