Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas filmjölkslimpa

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett jätte gott bröd som inte behöver jäsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fil, sirap, bakpulver och bikarbonat blandas med rågsikten och vetemjölet.
  2. OBS: Degen är kladdig och ska så vara. Häll upp degen i en smord långpanna. Grädda längs ner i ugnen 100 grader i 45 minuter, öka sedan till 150 grader i 30-35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.