Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas finaste solskenskaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En jättegod kaka med få ingredienser som man rör ihop på nolltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt varvsvis smör och mjöl. Rör om väl. Häll smeten i en välsmord och bröad form. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter tills kakan fått en fin färg. Stjälp sedan upp, när den har svalnat lite.
  2. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.