Så goda bullar! Enkla att baka och goda fast de är några dagar gamla. Bakas ut med desamma och behöver bara jäsa 1 gång.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jätte goda bullar. Gör nu min andra sats, enligt önskemål från övriga familjen.
Min ena son gillar inte kanelbullar, mormor brukar baka med vanilj, och nu hittade jag ett alldeles eget recept!! Nu måste jag kopiera receptet till mina vänner, som tyckte bullarna var väldans goda! //Snuttivonfesen
Detta va inte i min smak. Dom var annars smidiga att göra & det gick fort. Ett tips är att ha plastfolie över när man jäser för då stannar saftigheten kvar i bullarna. Annars suger bakduken upp det.
Jag gillar verkligen dessa bullar, lättbakade och saftiga.. Mums..
Riktigt smarriga! Kardemumman var slut men det blev supergott med kanel istället. Dessutom perfekta att baka tillsammans med barnen eftersom det inte blir någon dötid mellan jäsningarna :-) Det tackar vi för.
Det var riktigt enkelt och superbra bullar blev det, ena gången med kanel andra baket med kardemumma, första gången jag bakade bullar.