Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas goda revben

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det blir underbart god sky till de här revbenen. Goda på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 225 grader.
  2. Lägg spjället i en smord ugnsfalst form.
  3. Bred all senap på spjället. Krydda. Ringla soyan över. Strö smulad buljongtärning över.
  4. Placera oskalade äpplen runt om. Klicka på margarinet. Sätt in i ugnen. Späd med vattnet efter 20 minuter sänk därefter till 200 grader.
  5. Ugnsstek tills den 80 grader invändigt. Lägg folie över i slutet så att det inte bränns.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.