Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas godmorgonbullar

 
Skriv ut

Lättaste brödet man kan baka. Perfekt sommarbröd dessutom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke. Häll över det kalla vattnet och rör tills jästen är löst. Tillsätt salt, olja, rågsikt och vetemjöl. Arbeta degen smidig.
  2. Dela den i 4 delar som rullas till smala längder och läggs på smord plåt. Skåra ca 5 cm långa bitar rakt igenom. Lägg bakduk över och ställ i kylen över natten. På morgonen sätts ugnen på 250 grader SAMTIDIGT som plåten skjuts in.
  3. Klart efter ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.