- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En låda med köttfärs, ris och lite svamp och grönsaker. Köttfärsen går bra att byta ut mot medaljonger av fläskfilé.
Instruktioner
- Sätt på ugnen på 175°C.
- Koka riset med grönsaksbuljongen.
Skölj och ansa paprikan, skiva den tunt.
Skala och hacka löken. Stek paprika och lök tills de är mjuka. Rensa svampen och skiva den, stek sedan.
- Häll över grönsaker och svamp i en ugnsfast form.
Stek köttfärsen och krydda efter behag. Häll köttfärsen över grönsakerna och rör om så att det blandar sig.
- När riset kokat klart slå i grädden och tomatpurén och rör om, låt det koka upp. Häll riset över köttfärs blandningen rör INTE om. Skiva ost och lägg på. Grattinera i ugnen ca 15-20 minuter.
Publicerat den
5 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
mkt lätt och gott.
Mycket gott!!
Tack för ett gott recept! Jag la till en pressad vitlök och några klickar ajvar relish i köttfärssåsen. Smakade smaskens!