Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas köttfärspizza

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En matig pizza som hängt med från 70-talet. Jag brukar ta färdigblandad blandfärs direkt från affären.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman pizzadegen enligt förpackningens anvisningar.
  2. Kavla ut på bakpappersklädd plåt. Bred ut tomatpuré över hela botten. Ringla över lite olja och strö oregano över.
  3. Blanda samman färsfyllningen och fördela den över pizzabotten.
  4. Toppa med kronärtskockshjärtan, skivade tomater och champinjoner. Strö över osten.
  5. Grädda i ugnen i 30 minuter, 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.