- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut
Fått receptet av min mamma.
En Underbart god köttgryta som "självkokas" i en timma.
Enkel att tillaga och mättar bra =)
Instruktioner
- Blanda vetemjöl, salt och peppar i en djup tallrik och rulla köttbitarna där i .
Skär löken i ringar och stek tillsammans med köttbitarna på svag värme tills de har fått färg.
Koka upp 1 l vatten och buljongen.
Häll i köttbitarna och löken.
Låt koka ca 1 timma
- Skala morötter och skiva dem i ca 0,5 cm tjocka skivor.
Rör ner majs, morötterna och soja när det återstår 20 minuter.
Koka på svag värme och rör om då och då
- Servera med nykokt ris, lingonsylt
och lite svartvinbärsgelé.
Publicerat den
26 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar