Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas kräftströmming

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En självklar påskbordsrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj strömming i kallt vatten.Lägg fileérna med köttsidan uppåt på en skärbräda.Bred på lite kaviar & rulla ihop fileérna.Lägg dem tätt i en smord ungsäker form.Strö över salt & ströbröd.Stek i ugnen i 20 minuter.
  2. Serveras på påskbuffé eller som ensamrätt till potatismos eller kokt potatis & rivna morötter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.