Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas kryddsill

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Min mammas kryddsill, som bara SKA finnas med varje jul. I ursprungsreceptet ingick 1 dl vinättika, men då det inte tillverkar längre ersätts det här med rödvinsvinäger och ättiksprit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ljumma vatten, socker, vinäger, ättiksprit och kryddor. Rör tills sockret löst sig.
  2. Varva lök, lag och sill i en ren burk. Avsluta med ett lager lök och använd all lag.
  3. Ställ kallt och låt stå minst ett dygn innan servering. Håller ca 1 vecka i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.