Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna maträtt är jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

Tina, ansa och skär grönsakerna i lagom portionsbitar. Bryn alla grönsaker lätt i olja. Lägg allt i botten på en ugnsfast form. Peppra och salta fisken och lägg dem över grönsakerna i formen. Blanda kokosmjöken med yoghurt och häll över fisken och grönsakerna. Lätta lite på grönsakerna i formen så att det rinner ner ordentligt. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Servera med kokt- pressad potatis eller ris och ev.sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.